Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dijous 05/05/2022


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-La Policia Nacional ha treballat en un operatiu aquest dimecres contra les falsificacions a Lloret de Mar. L’operatiu s’ha coordinat desde de Madrid en col·laboració amb la policia judicial de Barcelonoa i la comissaria de Lloret, segons apunta l’ACN. Els efectius policials han escorcollat una vintena d’establiments comercials per presumpta venda i comercialització de productes falsos. De moment, l’operació continua oberta i no consten detinguts ni xifres sobre el material comissat.

-El 60% dels turistes que visiten la comarca del Maresme decideixen tornar. Aquesta és una de les conclusions del ‘Resum anual de dades 2021 de l’Activitat turística’, que elabora el Laboratori de Turisme de la Diputació de Barcelona. El mateix estudi revela que el turista de proximitat és el majoritari a la comarca del Maresme. Segons les dades, aquesta tendència es va iniciar amb la pandèmia, però s’ha mantingut el 2021.

-Lloret de Mar ha aprovat, en el ple d’aquest dilluns, recuperar la competència per poder revocar les multes provocades pel polèmic radar de l’Avinguda Vila de Blanes, que ja es troba inactiu. Ara mateix, aquesta competència està delegada en el Consell Comarcal de La Selva. De moment, a través del ple, s’ha formalitzat la petició, que ara està pendent del dictamen d’una comissió jurídica assessora. Aquesta mesura afectaria unes 5.000 multes, de les 20.000 que es van imposar mentre el radar estava actiu.

-El Ple de l’Ajuntament d’Arbúcies ha aprovat el projecte inicial de remodelació de les intal·lacions de l’enllumenat públic del poble. Amb aquesta proposta, Arbúcies substituirà els 1.517 punts de llum actuals per enllumenat LED. Segons un estudi elaborat per personal municipal, actualment Arbúcies només compta amb un 6,3% d’enllumenat LED. El municipi finançarà la conversió a 15 anys i segons expliquen, el mateix estalvi energètic permetrà amortitzar la inversió.

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit