Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dilluns 02/05/2022


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-Sis persones han mort en cinc accidents de trànsit en les carreteres catalanes aquest cap de setmana. Han mort dos motoristes -en sortides de via i sense cap altre vehicle implicat- i quatre conductors de turisme. Hi ha hagut dos xocs frontals -presents en 4 de cada 10 accidents mortals a la xarxa viària- i una sortida de via amb un sol turisme implicat. Quatre dels cinc accidents s’han produït en la franja de tarda i la sinistralitat s’ha produït de forma molt dispersa, en cinc vies diferents.

-L’Ajuntament de Calella ha aprovat en un ple extraordinari la prohibició de fumar a la platja del municipi. La proposta ha comptat amb el suport de tots els grups municipals del plenari calellenc. Entre les modificacions aprovades hi ha la prohibició de fumar, tret de zones habilitades com les guinguetes, però també la creació d’una platja per a gossos entre els mesos de maig i octubre, mesura que es va votar fa uns mesos en consulta popular i va obtenir la majoria dels suports.
La modificació de l’ordenança també prohibeix la pesca recreativa a la platja de les Roques. Aquesta mesura té com objectiu protegir el corb emplomallat, una espècie protegida que té el seu hàbitat en aquesta zona.

-La Sala Polivalent de la Biblioteca Municipal de Lloret de Mar ha sigut l’epicentre de dues jornades sobre el turisme inclusiu que s’han clausurat aquest divendres. Lloret Turisme ha organitzat xerrades, tallers i taules rodones d’experts i consultors d’accessibilitat en què hi han assistit trentena de participants provinents del sector turístic.

-El Centre d’Innovació Gastronòmica Industrial de Riudellots de la Selva -Foodlab de Riudellots- acollirà el Campus de Cuina Brutal de Marc Ribas. El seguit d’activitats formatives que conformen el campus tindràn lloc entre el 3 i el 10 de juliol. Amb la primera edició d’aquest campus, enfocat a joves d’entre 8 i 16 anys, els participants cuinaran amb productes de proximitat del territori. Entre les activitats programades també es faran excursions a les instal·lacions de productors locals.

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit