Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Pineda presenta la primera gimcana digital per descobrir el municipi

'El Tresor Perdut' és un recorregut de 90 minuts que passa per llocs emblemàtics del municipi i, també, per llocs menys coneguts.


Pineda de Mar ha presentat la seva primera gimcana digital: ‘El Tresor Perdut’. Es tracta d’un recorregut pels llocs emblemàtics del municipi i, també, per llocs menys coneguts.

‘El Tresor Perdut’ és una gimcana interactiva i gratuïta que es pot fer a través de la captura d’un QR. Planteja un enigma a resoldre a través d’un mapa incomplet i una carta escrita del Pirata Dragut, que parla d’un tresor amagat. Té una durada de 90 minuts i està en català, castellà, anglès i francès. Des del 28 de març fins a l’1 d’abril, els infants que resolguin quin és el tresor podran recollir un petit obsequi a l’Oficina de Turisme.

Des de l’Ajuntament de Pineda apunten que l’objectiu és que el visitant conegui a fons el municipi, nous espais i el patrimoni municipal. Aquesta iniciativa, segons el consistori, està pensada per a tots els públics, però està especialment dirigida al públic familiar.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit