Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Pineda engega un programa amb serveis de canguratge gratuïts


L’Ajuntament de Pineda de Mar ha engegat el programa ‘Temps x cures’, que oferirà serveis de canguratge gratuïts. A més, també s’oferiran ludoteques, casals en períodes no lectius, colònies, campaments i espais d’acollida matinal.

El programa ‘Temps x cures’, com expliquen des del consistori, posa el focus en facilitar la conciliació a les famílies. En especial, com assenyalen, a les més vulnerables, com poden ser les famílies monoparentals, aquelles amb dones en situació de violència masclista, les integrades per persones en situació d’atur de llarga durada o les de persones migrants en situació irregular.

El servei de canguratge s’oferirà amb tres propostes. La primera estarà vinculada als Patis Oberts per a famílies que no puguin acompanyar els infants durant l’activitat. La segona serà un suport puntual per a poder assistir a activitats o serveis municipals -com cursos de català, alfabetització, SIAD, activitats del centre cívic, formacions, espectacles o reunions escolars. La tercera serà una universalització de l’acollida matinal, equiparant preus similars a tots els centres escolars del municipi.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit