Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Pineda de Mar presenta una Festa Major amb ball, barraques i focs d’artifici


Pineda de Mar donarà el tret de sortida de la Festa Major el divendres 26 d’agost amb el pregó i acabarà el dilluns 29 amb l’espectacle de focs artificials. El municipi del Maresme organitza activitats per a tots els públics, des de balls amb orquestra fins a concerts de barraques i les propostes del Festaxic.

El primer dia hi haurà les tradicionals ofrenes de les entitats al Sant Patró, la repicada de campanes i l’encesa del campanar de l’església de Santa Maria, acompanyades per una batucada fins a Plaça Catalunya. Des d’allà, es podrà seguir el pregó de Gerard Borrell, un pinedenc dedicat a la màgia i l’entreteniment, i després tindrà lloc el correfoc i la música a Plaça Espanya.

La Festa Major comptarà amb cantada d’havaneres, ball de sardanes i sevillanes, cercavila de geganters i castellers. I parlant de tradicions, enguany es recupera l’antiga subhasta de peix.

El Festaxic portarà activitats per a tota la família com El Enzierro o el concert de Xics’n’Roll, a més d’espais com el Parc Infantil a Plaça de les Mèlies o els Tobogans i Parc d’Aigua a Can Xaubet. I per al públic jove, hi haurà les Barraques situades a la Platja dels Pins amb concerts els dies 25, 26 i 27 d’agost de les 10 del vespre a les 5 de la matinada.

Per primer any, la tradicional sessió de Serenata del 27 d’agost es farà sense fila reservada per a les autoritats, posant a disposició de la població del municipi tot l’aforament. A més, els dies 27 i 29 d’agost, tant la zona verda com la zona blava seran gratuïtes.

El recinte firal estarà obert del 20 al 29 d’agost i el dijous 25 hi haurà promoció 2×1 d’entrades i tindrà lloc la Fira Inclusiva en franja horària de 18.00h a 20.30h, durant la qual les atraccions reduiran el volum sonor i lumínic per tal de disminuir l’impacte que es genera sobre persones amb sensibilitat diversa.

Laura Llunell
Periodista de Ràdio Marina

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit