Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Pineda comença a elaborar el Mapa de Patrimoni Cultural del municipi

L'objectiu és promoure la seva difusió i el coneixement dels municipis per part de la ciutadania per tal de sensibilitzar-la en el respecte i la cura del patrimoni cultural municipal


L’Ajuntament de Pineda de Mar ha començat a treballar en l’elaboració del Mapa de Patrimoni Cultural de Pineda. Aquesta iniciativa, conjunta amb la Diputació de Barcelona, ha de permetre tenir un registre de tots elements patrimonials del municipi. L’objectiu és promoure la seva difusió i el coneixement dels municipis per part de la ciutadania per tal de sensibilitzar-la en el respecte i la cura del patrimoni cultural municipal.

El Mapa de Patrimoni Cultural de Pineda formarà part del projecte de mapes elaborat pel servei de patrimoni cultural de la Diputació. L’objectiu de l’ens és superar la xifra de 200 municipis de la província barcelonina inscrits i registrats aquest curs.

El cost de l’elaboració del mapa es repartirà a meitats igual entre les dues administracions. El mapa de Pineda, i la resta de mapes del projecte, estaran oberts per la consulta pública.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit