Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dimarts 04/06/2024


notícies360 – Escolta-ho aquí:


Vols rebre el pòdcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– La comarca del Maresme ha registrat quatre morts a les carreteres des de principi d’any, segons l’últim balanç de la sinistralitat a les carreteres catalanes fins al 31 de maig del Servei Català de Trànsit. Així, el Maresme és una de les comarques de la demarcació de Barcelona amb més víctimes.
Pel que fa a les vies de la resta del territori, l’Eix Transversal (C-25), que passa per la comarca de la Selva, és la via amb més víctimes, un total de cinc. En canvi, l’AP-7, ha registrat una víctima mortal en aquests cinc mesos.

– Han començat les obres del nou CAP d’Hostalric, que s’ubicarà al carrer Sieira Sanmartín, en una parcel·la cedida per l’Ajuntament. El pressupost del projecte es preveu que sigui de 3,4 milions d’euros.
El nou CAP d’Hostalric tindrà 12 consultes sanitàries de medicina, infermeria, odontologia, pediatria i obstetrícia i ginecologia, a més d’altres espais com sales polivalents o per a grups. Serà el centre de referència dels municipis d’Hostalric, Sant Feliu de Buixalleu i Massanes.

– El grup del PSC del Consell Comarcal de la Selva ha retret als grups de Junts i ERC la seva abstenció per debatre el reconeixement de l’Estat palestí en el ple del maig. En un comunicat emès aquest dilluns, els socialistes lamenten el que consideren “falta de suport per debatre una qüestió de drets humans i justícia internacional”. Dilluns passat, el grup socialista de l’ens comarcal va presentar una moció d’urgència per al reconeixement de l’Estat palestí.

– Més d’un miler de maresmencs i maresmenques formen part del programa ‘Llargs supervivents de càncer’ de l’Hospital de Mataró. Són persones que han patit un càncer, però que, després d’entre cinc i 10 anys, ja estan lliures de malaltia i l’equip d’oncologia els hi ha donat l’alta.
Des de l’Hospital de Mataró assenyalen que molts dels tumors amb un percentatge de supervivència alt es diagnostiquen en estadis molt precoços. Així, els pacients no arriben a necessitar tractament oncològic.


Vols rebre el pòdcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit