Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dijous 27/06/2024


notícies360 – Escolta-ho aquí:


Vols rebre el pòdcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– Renfe ha establert un servei de bus per als viatgers de la línia R11 afectada per les obres que Adif executarà entre Caldes de Malavella i Maçanet–Massanes. Els treballs obligaran a interrompre la circulació ferroviària des del dissabte a les sis del matí fins dilluns a les cinc de la matinada. Per garantir la mobilitat, es posaran autobusos directes en sentit nord, entre Maçanet i Girona i d’altres per les parades a totes les estacions intermèdies. En sentit sud, es programaran busos directes entre Girona i Sant Celoni, per enllaçar amb l’R2 nord i l’R11. També farà parades a totes les estacions fins al punt afectat de Maçanet-Massanes.

– El Consell Comarcal del Maresme ha demanat a la Generalitat i a la Diputació de Barcelona ampliar el pressupost destinat a la gestió forestal per prioritzar la prevenció d’incendis. A més, l’ens comarcal també ha demanat que s’incorpori a les bases de les convocatòries un nou criteri que valori les actuacions en boscos amb un servei ecosistèmic en un entorn d’elevada pressió social i zones d’interfície urbà-forestal, com són els boscos del Maresme.

– El municipi de Lloret de Mar ha presentat el mapa amb els refugis climàtics del municipi per aquest estiu. L’elaboració d’aquest plànol ha sigut una iniciativa de l’Ajuntament dels Infants. Els refugis climàtics que es recullen al mapa són en espais interiors i, la majoria, espais exteriors de zones on predomina l’ombra. En total hi ha sis refugis climàtics interiors, n’hi ha sis i dotze d’exteriors. Podeu consultar quins són al portal de continguts marina360.cat.

– L’Oficina Jove del Consell Comarcal del Maresme ha presentat el nou Mapa de Festes del Maresme. El nou plànol recull les festes de la comarca i, també, les opcions de transport públic per desplaçar-s’hi i consells i recomanacions. L’objectiu, segons apunten des de l’ens comarcal és que el jovent de la comarca tinguin una guia per conèixer l’oferta de les festes del Maresme per poder-ne gaudir “lliurament i d’una forma saludable, sostenible i segura”.


Vols rebre el pòdcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit