Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Naiara Burke, cantautora: “‘Poder viure’t’ neix d’intentar homenatjar aquesta persona, explicar el que sento i cantar-li a ella”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina ens hi ha acompanyat la blanenca Naiara Burke, cantautora i guanyadora del Premi Recvll de Millor Cançó en Català amb la cançó Poder viure’t.

“Estic flotant”, fa broma Naiara Burke quan fa una setmana que es va proclamar guanyadora del primer Premi Recvll de Millor Cançó en Català.

Poder viure’t, com ha explicat Burke, parla sobre la gestió d’un dol, “de la pèrdua de la meva professora Cristina, d’aprendre o d’intentar viure sense ella”. “Hi despullo tot el que sento, el que vaig sentir i el que diàriament encara vaig sentint”, diu. És una cançó que “neix d’intentar homenatjar aquesta persona, explicar el que sento i cantar-li a ella”. És una “barreja de por, ràbia, amor i cant a la vida”.

Burke afirma que els Premis Recvll li han marcat un abans i un després. També ens ha avançat que Poder viure’t serà a totes les plataformes a partir de la segona setmana d’abril.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit