test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“Molta gent pensa a divorciar-se, però no ho fa perquè no sap com portar a terme el procés i perquè hi ha l’estigma que el divorci és un gran drama”


 

Avui, al matí360  de Ràdio Marina ens acompanya Elena Villa, advocada matrimonialista i penalista de Mataró i autora del llibre Divórciate conmigo. Hi hem parlat sobre el divorci.

“Fa sis anys que vaig començar a escriure el llibre”, explica Villa.  Com diu va néixer de la “necessitat imperiosa per les persones que passen per aquest procés de ruptura perquè faltava una perspectiva personal de poder gestionar aquest tipus de trànsits”. “Penso que la societat, per molt que anem de moderns, no estem preparats per passar per un procés de ruptura de parella”, diu.

Villa assenyala que des del seu despatx “sempre hem intentat tenir una perspectiva molt holística treballant com a persona, no com a client”. “Es frivolitza molt el tema del divorci a la societat, però en el divorci hi ha un procés d’autoconeixement molt important”, explica. A més, fa èmfasi que cal estar al 100%, preparat per divorciar-se.

D’altra banda, Villa exposa que “hem d’entendre que en un procés de ruptura, encara que hi hagi molt bon rotllo, cada persona ha de vetllar pels seus interessos”. També assenyala que dins la parella, el que és tabú “no és el sexe, són els diners”.

L’advocada mataronina també apunta que “molta gent ho pensa a divorciar-se i no ho fa perquè no té les eines legals o no sap com es pot dur això a terme”. A més, “hi ha l’estigma que el divorci és un gran drama”, afegeix.

 

Amb el patrocini de:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit