Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Mireia Dilmé, ‘Program Manager’ de Google: “Les dones TIC hi són, però hi han de ser encara més”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina, hem parlat amb Mireia Dilméprogram manager de Google. Dilmé ha participat en la xerrada ‘On són les dones TIC?’, celebrada a Blanes aquest dilluns. Amb ella hem parlat de la presència de les dones en el món de la teconologia i la importància de la visibilització de les professionals d’aquest àmbit.

Dilmé, que és de Santa Coloma de Farners, va estudiar Empresarials i, com explica, va ser a partir de conferències i postgraus que es va anar interessant i formant pel món de les tecnologies. De fet, apunta que sovint no és essencial tenir una formació específica en l’àmbit de les TIC. “Malgrat que arribis tard, mai és massa tard per trencar les barreres”, diu.

Referent a la ponència on va participar dilluns, Dilmé ha sentenciat que “les dones TIC hi són, però que hi han de ser més”. “Hem de visibilitzar-les perquè siguin referent”, ha afirmat. Dilmé apunta que potser per una falta de suporto i de feedback positiu són moltes les noies que no acaben escollint aquest àmbit per formar-se i professionalitzar-se.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit