Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Més de 2.500 persones celebren a Blanes la Nit de Campions Girona 2024

A la gala es van guardonar l'equip pre-Benjamí del Club Deportiu Blanes i l'equip Aleví de l'Associació Esportiva Ca la Guidó


Blanes ha acollit, per quarta vegada, la Nit de Campions Girona, organitzada per la Federació Catalana de Futbol. Aquest dimarts al vespre, la Ciutat Esportiva de Blanes va aplegar més de 2.500 persones en aquest esdeveniment per reconèixer els jugadors i jugadors del futbol gironí.

La celebració de la Nit de Campions Girona va fer-se per primera vegada, en els tres anys que s’ha fet a Blanes, a la Ciutat Esportiva. En total, es van reconèixer més d’un centenar de títols de lliga de categories femenines i masculines d’equips de futbol i de futbol sala d’arreu de les comarques gironines.

D’entre els equips guardonats, dos van ser equips blanencs: l’equip pre-Benjamí del Club Deportiu Blanes i l’equip Aleví de l’Associació Esportiva Ca la Guidó. A més, també es van lliurar tres reconeixements especials i les copes als i les campiones de la lliga gironina 2023-2024.

Set Nit dels Campions 2024 arreu de Catalunya

Més enllà de la Nit dels Campions que s’ha celebrat a Blanes, arreu de Catalunya se’n celebraran un total de set. Ja s’han fet les del Penedès-Garraf, Barcelonès, Bages-Berguedà-Cerdanya, de l’Anoia i Osona, de Tarragona, del Vallès Occidental i la de Lleida.

Tot i això, encara en queden dues més. D’una banda, la del Baix Llobregat, que es farà aquest dijous. Per l’altra banda, divendres es farà la del Maresme i al Vallès Oriental.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit