Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Aquest divendres comença el dispositiu especial de Trànsit de Tots Sants amb 1.600 Mossos a les carreteres

Un total de 1.617 agents dels Mossos d’Esquadra formen part del dispositiu especial que el cos policial i el Servei Català de Trànsit (SCT) han dissenyat amb motiu del pont de Tots Sants. L’operatiu començarà a les tres de la tarda del divendres 28 d’octubre i acabarà a la mitjanit del dimarts 1 de novembre.

Es preveu que fins a les tres de la tarda del dissabte 29 d’octubre 475.000 vehicles surtin de l’àrea metropolitana de Barcelona. A més, també es preveu que entre les dotze del migdia i les dotze de la nit del dimarts 1 de novembre en tornin 265.000. Aquesta és la segona operació especial de tardor i Trànsit preveu que les destinacions cap a muntanya i punts de l’interior de Catalunya concentrin la majoria dels desplaçaments.

El SCT considera que les vies amb una mobilitat més elevada seran les que accedeixen cap a zones de muntanya i l’interior. Aquestes podrien ser la C-16, la C-17, la C-14 i la C-55, així com l’N-145 d’entrada al Principat d’Andorra. També es preveuen retencions importants a la B-23 i la C-58, tant durant la sortida com en el retorn. A més, en l’operació retorn també es pot complicar la situació a l’A-2, als trams de Jorba i entre Castellolí i Abrera.

Des de l’alliberament dels peatges a l’autopista AP-7 i C-33 la mobilitat s’ha incrementat en aquestes vies. Així, el SCT espera que en aquest pont ambdues vies també siguin punts problemàtics. El dispositiu també té en compte la mobilitat cap a cementiris i no descarta retencions en determinats moments als accessos.

El dispositiu de mobilitat dels Mossos, que preveu el desplegament de 1.617 efectius de trànsit, controlarà tant les vies de màxima mobilitat com les secundàries. On es preveu més circulació es duran a terme 1.310 controls (331 d’alcoholèmia i drogues, 241 de seguretat passiva, 189 de motocicletes, 254 de distraccions, 207 de velocitat i 22 de transports).

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit

NOTHING FOUND!