Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Mataró acollirà la sortida de la segona etapa de la Volta a Catalunya

Aquest any és el vuitè any consecutiu en l'última dècada que Mataró és seu de la Volta


La Volta Ciclista a Catalunya ja té definides totes les seus del recorregut de la seva 103a edició. Enguany, la Volta es disputarà entre els dies 18 i 24 de març. La capital del Maresme, Mataró, tornarà a repetir com a seu de la sortida de la segona etapa el dia 19 de març.

En total, la cursa, comptarà amb set etapes entre Sant Feliu de Guíxols i Barcelona. La Volta arrencarà el dilluns 18 de març amb un recorregut que començarà i acabarà a Sant Feliu. La segona etapa, 19 de març, començarà a Mataró i es dirigirà cap a la Vall de Camprodon, entre Vallter i Setcases. El dia 20 de març començarà la tercera etapa que anirà de Sant Joan de les Abadesses fins a Port Ainé. L’endemà, el dijous 21, l’etapa 4 començarà a Sort i acabarà a Lleida. La cinquena etapa es disputarà el dia 22 de març i sortirà des d’Altafulla fins a Viladecans. La penúltima etapa, la sisena, arrencarà el dissabte 23 de març a Berga per anar fins a Queralt. Per últim, la setena etapa de la Volta, el dia 24 de març, es farà a la ciutat de Barcelona.

Mataró serà sortida d’etapa per vuitena ocasió en la darrera dècada. Aquest 2024, com ja ho va ser l’any passat, acollirà la sortida de la segona jornada.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit