Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Malgrat tanca les dutxes dels equipaments esportius municipals

L'ajuntament té previst portar altres accions a terme per estalviar aigua com reduir la pressió de la xarxa en equipaments municipals o la instal·lació de sistemes de reducció de cabal


L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha tancat les dutxes dels equipaments esportius municipals. Així ho ha anunciat aquest dilluns el consistori a través d’un comunicat conjunt amb el Complex Esportiu MES Malgrat, Interesportiu Malgrat, CD Malgrat, CE Olímpic Malgrat, AECAM, Club Patí Malgrat, Associació Patinatge Artístic Malgrat de Mar, CEMPA i GEM. La mesura, que s’aplica des d’aquest dilluns, té l’objectiu de reduir el consum d’aigua.

Des de l’1 de febrer, Malgrat està en fase d’emergència per sequera. En el text també s’avança que l’ajuntament té previst portar altres accions a terme per estalviar aigua. S’apunten opcions com reduir la pressió de la xarxa en equipaments municipals o la instal·lació de sistemes de reducció de cabal.

El municipi també ha anunciat que mantindrà tancada la piscina municipal, que a l’estiu passat ja no va obrir. A més, també ha constituït una comissió de treball per a la redacció d’una ordenança municipal que reguli la situació de sequera, la qual es preveu aprovar el pròxim mes de març.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit