test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Malgrat presenta el Festival Libèl·lula, una alternativa d’oci nocturn pels joves

Se celebrarà en dues sessions: el 15 de juny i el 19 de juliol


Malgrat de Mar ha presentat el Festival Libèl·lula, un esdeveniment centrat a acollir la creativitat dels joves, fomentar un oci nocturn alternatiu i impulsar un consum artístic crític. El Festival Libèl·lula se celebrarà a la plaça Moguer en dues sessions. La primera serà el 15 de juny. La segona, el 19 de juliol.

El Festival Libèl·lula barrejarà música amb DJs locals, performances d’artistes joves de Malgrat i actuacions de dansa. Des de l’Ajuntament de Malgrat de mar assenyalen que aquest esdeveniment és una prova pilot que neix amb la voluntat d’oferir un espai perquè les i els joves generin contingut artístic i, alhora, puguin tenir una alternativa d’oci nocturn.

El dia 15 de juny, la plaça Moguer acollirà l’actuació de Slum DJ Albert. També actuaran ballarins de hip-hop i la cantant malgratenca Laia Soto. La segona sessió, del 19 de juliol, comptarà amb Jorge Peñafiel i Slum DJ Albert. Tots dos sies, a més, tindran performances a càrrec de l’artista local Ainoa Giménez. També es podran estampar samarretes i hi haurà un taller de xapes.

D’altra banda, la Colla de Diables Ratpenatsinfernals tmabé oferiran una tabalada per obrir les sessions del festival. L’Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau portarà el bar, que no servirà alcohol. A més, hi haurà també un Punt lila per donar suport i acompanyament a la víctima en casos d’agressió i que actuarà en defensa d’aquest espai lliure de violència masclista i LGTBIfòbica. També hi serà present el servei intermunicipal RULA per oferir informació i atenció sobre el consum de drogues i alcohol.

 

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit