test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Malgrat de Mar vol tornar a ser Vila del Llibre


Després de la bona acollida de la primera edició de Vila del Llibre a Malgrat de Mar, els organitzadors i l’Ajuntament de Malgrat han valorat positivament el transcurs d’aquestes jornades literàries que han omplert tres dies d’activitats.

L’organitzador Enric Bono ha explicat que les primeres vegades tenen com a objectiu “provar el format, el públic, els espais i els horaris” i ha afirmat que vol que l’any vinent Malgrat repeteixi com a Vila del Llibre i que es consolidi com “un esdeveniment important del panorama literari a Catalunya”.

Des del consistori malgratenc, la regidora de Cultura Lurdes Borrell s’ha mostrat convençuda de repetir l’experiència el 2023. A més, ha dit que la temàtica viatgera que s’ha escollit per aquesta edició ha estat una decisió encertada.

Borrell ha detallat que alguns dels actes amb més bona acollida han estat els que recordaven el capità malgratenc Fèlix Cardona o els brigadistes que des d’aquest any tenen una nova escultura, el Solidarity Park, a la platja malgratenca. També n’ha destacat les taules amb autors i autores.

Mirant ja el futur, la comissària de Vila del Llibre a Malgrat, Assumpta Mercader, ha valorat la bona participació en la majoria d’actes, s’ha apuntat una llista de millores per tenir en compte i diu que ja ha començat a rebre noves iniciatives per la pròxima edició de Vila del Llibre a Malgrat.

Laura Llunell
Periodista de Ràdio Marina

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit