Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Malgrat aplica la nova normativa que regula l’ocupació de la via pública


L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha aplicat la nova normativa que regula la utilització dels espais d’ús públic. La nova ordenança, que entra avui en vigor, introdueix alguns canvis com l’equiparació dels horaris de les terrasses dels establiments de restauració de la plaça de l’Àncora, l’avinguda dels Països Catalans, l’avinguda Barcelona i l’avinguda Colom amb els que tenia el Passeig Marítim.

El canvi de l’ordenança ha inclòs l’autorització perquè les botigues puguin tenir exposats els seus productes al carrer. Aquests, podran sobresortir 20 centímetres de la façana. Això, fins ara, la normativa ho prohibia. D’altra banda, el consistori podrà autoritzar ocasionalment que els comerços puguin el gènere exposat al carrer davant del seu establiment. L’Ajuntament assenyala que seria per promocionar activitats comercials o els dies de celebració del Mercat Setmanal. A més, els comerços també podran tenir exposat el seu gènere al carrer en cas de fires o altres actes similars.

Ara bé, el consistori puntualitza que les persones en règim d’autònoms que no tinguin botiga física, no podran fer ocupació de la via pública. Només ho podran fer quan se celebrin fires organitzades per l’Ajuntament i l’Associació de Comerciants i sempre que tinguin autorització prèvia.

A més, la nova ordenança també inclou sensacions i una regulació dels rodatges i sessions fotogràfiques que impliquin l’ús d’equipaments i espais públics municipals.

 

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit