test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Maçanet inaugura una àrea d’aparcament per autocaravanes


Maçanet de la Selva ja té una àrea d’aparcament per autocaravanes que pot acollir fins una dotzena de vehicles. L’espai, que ha estat inaugurat aquest divendres, compta amb servei de connexió d’aigua, llum i recàrrega elèctrica. Els vehicles s’hi poden estar un màxim de tres dies. La zona d’aigües funcionarà amb una moneda gratuïta que estarà disponible als comerços locals. El nou espai també permet l’acollida de furgonetes camperitzades, càmpers o roulottes.

Segons explica la regidora de Promoció Econòmica i Turisme, Lídia Campeny, “aquest aparcament permetrà atraure a turistes al poble, beneficiant directament el comerç i a l’activitat econòmica de Maçanet”.

Per tal de tirar endavant el projecte, l’Ajuntament va demanar l’assessorament de l’Asociación La Peka, una entitat que defensa els drets de les persones que viatgen en vehicles-habitatge. D’aquí va sorgir la idea d’obrir l’Àrea d’Aparcament d’Autocaravanes a tots els vehicles habitatge. “No hi ha gaires aparcaments a Espanya que acceptin a tots els vehicles habitatge, ja que discriminen i només accepten autocaravanes”, assenyala un membre de l’Asociación La Peka.

Foto: Aj. Maçanet

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit