Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Maçanet aprova el Pressupost Municipal 2024

Els 11 vots a favor han sigut del grup Som Maçanet, mentre que els 2 vots en contra han sigut del grup Més x Maçanet i PSC


El Ple de l’Ajuntament de Maçanet de la Selva ha aprovat el Pressupost Municipal per l’any 2024. Els 11 vots a favor han sigut del grup Som Maçanet, mentre que els 2 vots en contra han sigut del grup Més x Maçanet i PSC.

Pel que fa a les partides, la de Serveis a les persones inclou les àrees d’Educació, Igualtat, Benestar Social, Habitatge, Gent gran, Esports, Joventut, Promoció econòmica, Comerç, Turisme i Cultura. Aquesta partida és d’1.045.294 €. La de Gestió Territorial suma 2.358.600 €. En aquesta es contempla, segons el consistori, la proposta del nou servei d’escombraries i la gestió de l’aigua. També el nou plantejament de transport urbà.

Des del consistori assenyalen que el Pressupost també manté els serveis de neteja, urbanitzacions, franges perimetrals i zones verdes. A més, destaquen que la partida de la plantilla de personal és de 3.950.726 €. Com expliquen, l’Ajuntament de Maçanet té 81 treballadors municipals entre Brigada, Llar d’Infants, Escola de Música, Biblioteca, serveis tècnics, consergeries, Policia Local i cos administratiu.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit