test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’oposició de Lloret titlla de “govern nefast” els primers 100 dies de mandat de Lamelas


Els grups de l’oposició de l’Ajuntament de Lloret de Mar – Tots per Lloret, ERC Lloret i Sumem Lloret -, han titllat de “nefast” el govern del consistori lloretenc format per PSC, Junts i En Comú Podem. Coincidint amb els 100 primers dies de mandat, els caps de l’oposició Albert Robert (Tots per Lloret), Albert Ferràndez (ERC-Lloret) i Lara Torres (Sumem Lloret) han fet una roda de premsa conjunta en què han dit que l’executiu liderat per Adrià Lamelas és “erràtic si el que es busca és el bé comú de la població de Lloret de Mar”.

L’oposició també ha denunciat l’eliminació de les beques menjador. Consideren que és una decisió “gens encertada” i “incoherent”, perquè, com al·leguen, les ajudes-menjador es van consensuar el 2013 entre la InterAFA i els grups municipals d’Esquerra, Convergència, el PSC i ICV.

Un altra qüestió que critica l’oposició lloretenca és l’ampliació de la parada de taxis de l’avinguda Just Marlès, a tocar de l’estació de busos. Tots per Lloret, ERC Lloret i Sumem Lloret exposen que no era “una demanda urgent” i que “ha provocat un col·lapse crònic” a la intersecció de l’avinguda amb el carrer l’Oliva, ja que per l’ampliació s’ha retirat un tram del carril de circulació.

L’oposició també crítica a l’actual govern de l’Ajuntament de Lloret per tornar a iniciar converses amb la propietat de la finca privada de Can Juncadella, per on transcorre un tram del camí de ronda que uneix les cales Morisca i Canyelles. A més, també denuncien que el govern de Lamelas ha publicat ‘fake news’ sobre la prohibició de l’activitat comercial a Lloret de l’empresa Dancehall Episode arran d’uns fets incívics a finals de setembre. Diuen que aquesta prohibició no es pot arribar a fer efectiva. Per altra banda, també assenyalen que no serà fins aquest octubre que Lamelas cobrarà el primer sou rebaixat, ja que, tot i fer pública la rebaixa, com diu l’oposició, fins ara l’alcalde ha cobrat el mateix que els anteriors batlles.

Imatge: D’esquerra a dreta Albert Ferràndez (ERC-Lloret); Albert Robert (Tots per Lloret) i Lara Torres (Sumem Lloret). Foto: Tots per Lloret

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit