test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“L’objectiu de ‘L’hora del cafè és trencar la solitud de l’emprenedor, compartir experiències i fer xarxa”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina ens acompanya Marta Hernández, periodista i consultora de comunicació. A més, Hernández també és l’impulsora de les trobades ‘L’hora del cafè’ del centre Innova a Pineda de Mar.

L’hora del cafè són unes trobades que, com explica Hernández, tenen “l’objectiu de trencar la solitud de l’emprenedor”. “Quan treballes sol i t’ho fas tot tu, et falta aquesta visió des de fora, aquest poder explicar-li a algú altre per on estàs passant”, diu Hernández. En aquest sentit, com explica, “l’objectiu d’aquest espai és compartir com ens sentim i com vivim el nostre dia a dia envoltant-nos de gent que està en la nostra mateixa situació”.

Si bé la idea inicial, com ha explicat Hernández, era enfocar les trobades a tot el teixit empresarial, “qui més necessita aquest espai és l’autònom”. “És un espai de teràpia per autònoms”, fa broma.

L’hora del cafè va començar el 2 d’octubre. Fins al 18 de desembre, cada dilluns de 16 h 17 h, aquells professionals que vulguin, del Maresme o la Selva, poden trobar-se al centre Innova de Pineda.

El balanç que fa Hernández d’aquestes primeres setmanes és positiu. Tot i això, com comenta, “m’agradaria que arribés més gent perquè treballar sol és molt dur i és important fer xarxa”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit