Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“Ens agrada molt l’interès de la ciutadania per voler conèixer qui som el CEAB i també és un deure nostre obrir-nos i explicar-nos”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina ens acompanya Gemma Agell, responsable de divulgació i cultura científica del Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB).

Aquests dies el CEAB celebra la Setmana de la Ciència amb jornades de portes obertes. Com ha explicat Agell, demà hi ha programades unes visites-rutes científiques enfocades a alumnes de  4t d’ESO i 1r de Batxillerat. Com ha apuntat Agell l’objectiu és que “puguin entendre la recerca, els mostrem la realitat partint d’una problemàtica concreta per saber com es fa per trobar respostes”. La resta dels dies, divendres i dissabte, les activitats estan destinades al públic general.

Agell ha apuntat que la rebuda d’aquestes activitats ha sigut molt bona i han hagut d’obrir més grups en algunes activitats. “Ens agrada molt l’interès de ciutadania per voler conèixer qui som i el centre i, una mica, és un deure nostre obrir-nos i explicar-nos”. A més, Agell ha apuntat que d’aquesta manera la gent pot “conèixer els diferents projectes de recerca que estem duent a terme”.

Agell també ha afegit que en aquest tipus de visites “també hi ha un vessant de consciència i sensibilització perquè tots formem part dels sistemes naturals i hi tenim un impacte.” En aquesta línia, Agell ha parlat del canvi global: “és concepte més ampli en el que s’inclou el canvi climàtic, però també inclou l’arribada d’espècies invasores, la contaminació, la pèrdua de l’hàbitat i altres tipus d’afectacions que els humans produïm als sistemes naturals.”

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit