Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret treballa per obrir el camí de Can Juncadella


L’Ajuntament de Lloret de Mar està treballant per definir el tram públic que afecta Can Juncadella per tal d’obrir-lo a la ciutadania després de la sentència del TSJC, que ha posat fi a una dècada de litigis entre el consistori i la propietat de la finca. El tribunal va confirmar aquest estiu la titularitat pública del camí i l’Ajuntament ja ha mantingut converses amb diferents col·lectius i la propietat. L’objectiu: dissenyar “ràpidament un traçat viable, segur i accessible”. En aquest sentit, des del consistori diuen que la resolució judicial “reconeix l’existència de domini públic però no fixa un traçat específic i, per tant, la proposta que farem haurà de rebre l’acord tècnic i el vistiplau de la Generalitat i el Ministeri”.

En aquest sentit, la propietat ja ha traslladat a l’Ajuntament la seva predisposició a treballar conjuntament amb el consistori per assegurar una solució ràpida, que garanteixi la protecció de l’entorn natural, la seguretat de la ciutadania, un adequat manteniment i la conservació de l’espai.

El TSJC va ratificar el mes de juliol la sentència de l’Audiència de Girona del març i va inadmetre el recurs de cassació interposat per la propietat de la finca. La decisió judicial posava fi a anys de litigis que han acabat confirmant la titularitat pública del camí.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit