test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret torna a reivindicar la prolongació de l’autopista del Maresme


L’Ajuntament de Lloret de Mar torna a posar sobre la taula la prolongació de l’autopista C-32, l’autopista del Maresme, que actualment finalitza a la GI-600, al terme municipal de Tordera. Una moció aprovada en el darrer plenari municipal reitera la “necessitat” d’executar l’anomenada Ronda de la Costa Brava amb la prolongació de la C-32 fins a la confluència amb la C-63, la carretera que connecta Lloret amb la Selva Interior a través de Vidreres.

A més, la moció també insta a l’execució de la variant que permeti enllaçar la C63 amb la GI-680 Lloret-Tossa, a l’altura de Canyelles i Coll del Llop. La moció demana que aquestes actuacions es facin “complint amb els criteris de millora de la mobilitat i preservació dels criteris de medi ambient i qualitat de vida dels residents”.

Des del consistori asseguren que hi ha acords preestablerts per la implementació d’un projecte d’oci de turisme familiar que es troben condicionats a l’execució de la ronda de la Costa Brava. En aquesta línia, l’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, denuncia que la “manca d’infraestructures comporta una afectació directa pels interessos del municipi”.

El projecte de prolongació de l’autopista del Maresme fins a Lloret es troba actualment aturat. La prolongació d’aquesta via ràpida no compta amb el consens del territori donat que l’Ajuntament de Blanes ha manifestat la seva oposició en diverses ocasions.

Foto: Ajuntament de Lloret de Mar

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit