Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret tindrà una nova escola de dues línies per al curs 2024-25


El Departament d’Educació i Lloret de Mar pacten la construcció d’una nova escola de dues línies per al curs 2024-25. Fins llavors, s’instal·laran mòduls a l’institut Sant Quirze.

El nou centre educatiu tindrà dos grups per a cada nivell educatiu, des de P3 fins a 6è de primària, i estarà situat al barri de Puigventós, en uns terrenys al costat de l’Institut Sant Quirze. El regidor d’Educació, Albert Ferrández, ha explicat a Nova Ràdio Lloret que en els pròxims dies des de l’Ajuntament començaran a arranjar el terreny on s’ha de situar la nova escola.

Fa una setmana el primer tinent d’alcalde, Albert Robert; la segona tinent d’alcalde, Lara Torres i el regidor d’Educació van visitar els terrenys previstos per aquests nous mòduls juntament amb Jean Marc Segarra, Director General dels Centres Públics, i Adam Manyé Sardà, director dels Serveis Territorials d’Educació de Girona.

La idea inicial del Govern era convertir l’institut Sant Quirze en institut escola, però finalment han optat per a construir un centre independent, tenint en compte “els importants moviments migratoris”, tal com va explicar Jean Marc Segarra.

Foto: Ajuntament de Lloret de Mar

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit