Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret obre el tercer tram del camí de ronda entre les platges de Lloret i Fenals


El darrer tram del camí de ronda entre les platges de Lloret i Fenals ja és una realitat. Les obres d’aquesta tercera fase de millores del camí de Ronda de Lloret a Fenals, que es van finalitzar al desembre, han consistit en fer les escales d’accés a l’alçada de Punta de Fenals cap a l’inici del tram i arreglar el paviment del camí. També s’ha eixamplat el pas i s’han instal·lat baranes per a la protecció contra caigudes, a causa de la verticalitat del penya-segat. A més, s’ha fet un manteniment correctiu a la passarel·la que condueix a un dels miradors.

Segons ha explicat el regidor d’Urbanisme, Albert Robert, només resta finalitzar uns metres a l’alçada del Castell de Sant Joan que tenen més complexitat”. El regidor detalla que s’està elaborant un projecte executiu amb una enginyeria i que ja es pot gaudir d’aquest tram de Fenals fins a arribar gairebé al Castell de Sant Joan “amb nous miradors i unes vistes espectaculars sobre el nostre litoral”.

L’Ajuntament de Lloret va adjudicar les obres al juliol, després que el procés d’expropiació dels terrenys s’allargués diversos anys. El cost total ha estat de 209.123,45 euros. A principis del 2022 ja s’havia obert el segon tram que enllaçava el camí de ronda que va de la Cala Banys fins al Castell de Sant Joan.

Foto: Ajuntament de Lloret

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit