Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret i Salou creen una associació de municipis turístics

Volen fomentar un espai de reflexió que permeti un intercanvi d'experiències i coneixements. A més, la finalitat també és crear mecanismes de cooperació i coordinació davant els temes d'interès comuns.


Lloret de Mar i Salou han creat l’Associació de Municipis Turístics de Costa de Catalunya. Segons els dos municipis, l’objectiu és reunir aquells municipis del litoral català i de llarga trajectòria amb la finalitat de fomentar un espai de reflexió que permeti un intercanvi d’experiències i coneixements. A més, la finalitat també és crear mecanismes de cooperació i coordinació davant els temes d’interès comuns. Un dels reptes serà “donar suport a un nou model de finançament que tingui en compte la suficiència de recursos per fer front a la prestació de serveis”, han explicat en un comunicat. Alhora, volen promoure les relacions fluides i la cooperació amb altres administracions supramunicipals i amb el sector turístic.

Segons els impulsors, l’aliança ha de servir per “desenvolupar sinergies i estratègies conjuntes davant les necessitats i reptes comuns. També per incrementar la prosperitat, la qualitat de vida i la competitivitat”. A més, també pretenen posar en marxa iniciatives i projectes comuns per la millora dels productes turístics i oferir serveis més eficients i de qualitat.

Un altre dels objectius és el foment de la investigació i la digitalització dels municipis, que possibilitin el seu desenvolupament i la innovació. A més, d’una gestió més eficaç dels serveis, d’acord i en sintonia amb els objectius de desenvolupament sostenible i mesures en la lluita contra els efectes del canvi climàtic.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit