Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret i Malgrat acullen campanyes de donació de sang de ‘Bombers amb Cor’ aquests dies

La iniciativa Bombers amb cor celebra 10 anys amb més de 30 campanyes de donació de sang a tot Catalunya


El cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya celebra una nova edició de la iniciativa conjunta amb el Banc de Sang i Teixits ‘Bombers amb Cor’. Aquest any, a més, la iniciativa celebra 10 anys. Al nostre territori, els i les Bomberes acompanyaran als donants a Lloret de Mar i a Malgrat de Mar.

En la desena edició de Bombers amb Cor hi participaran prop de 30 parcs de bombers. Aquests donaran suport a una quarantena de campanyes de donació de sang amb l’objectiu de sumar 3.500 donacions de sang.

La col·laboració entre Bombers i el Banc de Sang i Teixits neix amb l’objectiu de fer de la donació un “moment divertit i diferent”. Així, Bombers ofereix exhibicions de camions de bombers, exercicis de rescat o d’excarceracions en accidents de trànsit.

A la Selva i el Maresme, els Bombers seran a dues poblacions. A Lloret de Mar avui dijous es farà una primera campanya al Centre Cívic El Rieral. Demà, divendres 19 d’abril, el Teatre Municipal també acollirà una campanya de donació amb els Bombers de Lloret.

Malgrat de Mar serà l’altre municipi on es farà una campanya de donació. En aquest cas, però, serà amb la presència dels Bombers Voluntaris del municipi. Es farà dissabte 20 d’abril al Parc Francesc Macià.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit