Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret és un dels municipis gironins referents en turisme de congressos

De mitjana anual, el municipi rep 25.000 persones i 120 esdeveniments de tipus corporatiu


Lloret de Mar és un dels municipis referents a la demarcació de Girona en turisme de congressos, altrament anomenat turisme MICE (per les seves sigles en anglès Meetings, incentives, conferences and exhibitions tourism). Segons destaquen des de Lloret Convention Bureau, de mitjana, el municipi rep 25.000 persones i 120 esdeveniments de tipus corporatiu anualment.

Montse Belisario, directora de Lloret Convention Bureau, destaca que en els últims anys els esdeveniments corporatius a Lloret “han crescut exponencialment”. Destaca que aquest tipus de turisme arriba al municipi per la “diversitat d’activitats” que s’hi ofereixen i, també, per la “qualitat hotelera amb sensibilitat turística”.

Belisario assenyala que el turisme MICE és un turisme “atractiu” per la despesa que deixa. Així, calcula que un congrés amb 900 delegats podria deixar una despesa al municipi de mig milió d’euros. En aquesta xifra s’hi comptabilitzen la despesa hotelera, els àpats i les activitats que es facin. A més, a banda de l’alt novell adquisitiu, d’aquest tipus de turisme també destaca com a punt a favor la desestacionalització. Belisario apunta que la majoria d’esdeveniments és des de finals de setembre fins a principis de juny, just quan molts hotels compten amb menys reserves.

Una aposta pel MICE i per la distinció

Des de Lloret, i també des del total de la demarcació gironina, fa anys que es treballa per fomentar aquest tipus de turisme. En el cas de Lloret, el Lloret Convention Bureau ha impulsat una nova web amb totes les activitats que ofereix el municipi. Activitats “que té sentit fer-les a Lloret de Mar i no a un altre lloc”, segons Belisario.

“Hem volgut trobar o intentar oferir allò que té sentit que ho facis a Lloret, però que no té sentit que ho facis en un altre lloc. Per diferenciar-nos una mica i per donar aquest valor afegit. Un exemple d’activitat seria fer una regata de llaguts. Lloret compta amb una important tradició vogadora amb molts clubs a la ciutat, doncs, poder fer aquesta activitat amb aquests llaguts com a activitat de ‘team building’ a Lloret de Mar, que és on té sentit perquè hi ha aquesta tradició vogadora, perquè els llaguts són típics de la Costa Brava i perquè és una activitat diferent.”

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit