Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret de Mar celebra aquest dissabte la Festa de la Cultura


El teatre municipal de Lloret de Mar acull aquest dissabte la 16a edició de la Festa de la Cultura Lloretenca. L’esdeveniment servirà per lliurar els premis literaris Vila de Lloret. A més, també es coneixerà qui és el guanyador del 34è Guardó Sa Gavina, que reconeix la tasca de persones o entitats que han realitzat aportacions destacades al sector cultural de la vila.

Enguany, l’acte es farà en el format habitual, tal com es va fer l’any 2019. I és que l’any passat es van celebrar dues edicions conjuntes, la del 2020 i la del 2021, a causa de la pandèmia. En aquest sentit, el regidor de Cultura, Cristian Fernández, ha assegurat que tornarà a ser “una nit molt especial”.

 

“estem molt contents de poder celebrar l’acte en les millors condicions, com ho vam fer al 2019, serà una nit molt especial on hi haurà tot el sector de la cultura lloretenc”. (Cristian Fernández, regidor de Cultura)

 

La Festa de la Cultura Lloretenca se celebra aquest dissabte, a les 19.30 h, al Teatre de Lloret. Es tracta d’un esdeveniment gratuït, però cal demanar invitació al correu festes@lloret.cat.

Moisès García
Periodista de Ràdio Marina

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit