Lloret de Mar celebrarà del 29 d’abril fins el 28 de maig la 23a edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs, una mostra de facetes culinàries locals amb l’arròs com a ingredient protagonista. Durant aquestes jornades gastronòmiques, organitzades per l’Associació de Bars i Restaurants de Lloret de Mar, el Gremi d’Hostaleria de Lloret de Mar i Lloret Turisme, una vintena de restaurants i hotels de Lloret de Mar oferiran una mostra d’arrossos elaborats de totes les maneres i per a tots els gustos.
El president de l’Associació de Bars i Restaurants de Lloret, Romà Austrich, explica que durant les jornades es podran tastar arrossos de “tots tipus”:
“Arrossos de tot tipus, amb tota mena d’ingredients. Ja sigui de marisc, de muntanya, amb carxofa. Una variació molt gran d’arrossos de tota la població”.
Per la seva banda, la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Lloret de Mar, Lara Torres, destaca que les jornades són “un atractiu més” per al municipi durant els mesos de maig i juny, justament abans de l’inici de la temporada d’estiu.
“Entre la setmana santa, que hem tingut molta gent, i a partir del mes de juny que en tornarem a tenir molta, permet donar un atractiu més per venir a visitar a tots els restaurants que s’han volgut acollir a la proposta”.
me agraden mot aquestes jornades