test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La Fundació Climent Guitart celebra la desena edició dels Premis Climent Guitart aquest dimecres

Aquest any, cada assistent a la gala permetrà que un jove extutelat es pugui formar durant un dia en el pròxim Campus d'Ocupabilitat


Aquest dimecres la Fundació Climent Guitart celebrarà la desena edició dels Premis Climent Guitart. Aquest any, cada assistent a la gala permetrà que un jove extutelat es pugui formar durant un dia en el pròxim Campus d’Ocupabilitat.

La gala de l’entrega dels X Premis Climent Guitart es farà aquest dimecres al vespre a la Sala Pala Atenea de l’Hotel Guitart Central Park Aqua Resort de Lloret de Mar. Els premis, de caràcter anual, van néixer l’any 2015 amb motiu de la celebració dels 60 anys de la cadena Guitart Hotels. La seva finalitat és honorar la memòria de l’hoteler Climent Guitart i Pascual. En aquest sentit, s’entreguen guardons en quatre àmbits de la seva vida professional i personal: la formació, l’emprenedoria, la solidaritat i la música. A més, des del 2020, es lliura el premi 3 Pioners, per recordar les figures de 3 pioners del turisme a Catalunya: Gaspar Espuña, Jordi Comas i Climent Guitart.

En edicions anteriors dels Premis Climent Guitart s’han reconegut, entre d’altres, la Fundació Banc dels Aliments, Proactiva Open Arms, Aspronis, Luz Casal o Burricleta. Amb el Premi 3 Pioners s’ha destacat la trajectòria de Rosamar Hotels, del Gremi d’Hostaleria de Lloret de Mar o de Santiago Ontañón, entre d’altres.

El Campus d’Ocupabilitat

Enguany, el Campus d’Ocupabilitat arrencarà el 10 de juny i es farà a Lloret de Mar. Aquesta iniciativa, que va néixer el 2019, és conjunta entre la Fundació Climent Guitart i la Fundació Barça.

El Campus està enfocat a joves que han passat pel sistema de protecció quan eren menors d’edat. Les dues fundacions els acompanyen perquè puguin emancipar-se.

Aquest any, doncs, per cada tiquet venut per la gala de l’entrega dels Premis Climent Guitart, la fundació lloretenca becarà un jove extutelat perquè pugui formar-se un dia al Campus. Així ho ha explicat la presidenta de la Fundació Climent Guitart, Cristina Cabañas, en una entrevista al matí360 de Ràdio Marina.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit