Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret celebra la 25a edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs amb 19 establiments participants


Fins a l’1 de juny, Lloret de Mar acull la 25a edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs, una cita consolidada que fa valdre la riquesa culinària local i l’expertesa dels professionals del sector gastronòmic del municipi.

En aquesta edició, 18 restaurants de referència i l’Escola d’Hostaleria de Lloret participen oferint plats creatius on l’arròs serà l’ingredient central, combinant la cuina tradicional amb noves tendències.

Els establiments participants són: Sybius Cala Canyelles, La Morralleta, Vela Mar, Gammarus, Sant Elm, Sant Pere del Bosc, Privèe (Hotel Rigat), The Factory (Hotel Azure), Pops, Marsol (Hotel Marsol), Àtics, Freu (Hotel Melià), Mas Romeu, 58 (Hotel Santa Marta), Lomás, Arrosseria de Fenals, Pomodoro, La Lonja i l’Escola d’Hostaleria de Lloret de Mar.

A més, els participants que consumeixin a dos restaurants diferents podran participar en un sorteig amb premis com estades en hotels de Lloret, passis per a circuits d’SPA i altres experiències úniques. Per fer-ho, caldrà adjuntar els tiquets al fulletó disponible als establiments.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit