Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret acull un sopar solidari en benefici del Servei de Suport Immediat a Domicili de la Corporació de Salut

Es farà aquest divendres 21 de juny


Rotary Club de Lloret de Mar i la Fundació Climent Guitart han organitzat un sopar solidari en benefici del Servei de Suport Immediat a Domicili (SSID) de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Es farà aquest pròxim divendres 21 de juny a l’Hotel Guitart Central Park de Lloret.

Aquest sopar solidari té per objectiu recaptar fons per a aquest programa que ofereix suport a persones en situació de malaltia avançada i a les seves famílies. El SSID és un servei d’atenció al domicili dirigit a persones que es troben en situació de final de vida i que són ateses per un equip especialitzat en cures pal·liatives.

Des d’aquest servei s’ofereix una atenció integral a la persona que pateix la malaltia, incloent-hi aspectes físics, emocionals, socials i espirituals. Així, se’ls dona suport en tasques com la higiene, l’alimentació, cures no complexes o acompanyament, així com suport emocional a la família. Actualment, aquesta iniciativa es porta a terme gràcies al finançament de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital (AVAH), la Fundació Oncolliga Barcelona i la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls. També rep el suport d’alguns ajuntaments del territori.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit