test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’Institut Rocagrossa de Lloret estrena un cicle formatiu sobre instal·lacions esportives


L’Institut Rocagrossa de Lloret de Mar ha començat un nou cicle formatiu aquest curs: un grau bàsic amb el nom ‘Accés i conservació en instal·lacions esportives’. Aquest cicle s’adreça a aquells alumnes que arriben a tercer d’ESO i que, o bé no estan prou motivats per seguir aquests estudis, o bé els hi costa obtenir bons resultats acadèmics.

En aquest primer any del nou cicle, el centre lloretenc compta amb alumnes del municipi i, també, d’altres localitats. Mitjançant aquest grau, els i les estudiants podran obtenir el graduat escolar. A més, amb el cicle, l’alumnat haurà de dur a terme pràctiques en instal·lacions esportives.

Al segon curs d’aquest nou cicle de l’Institut Rocagrossa de Lloret, els i les alumnes duen a terme projectes que tenen repercussió al municipi. Per exemple, la campanya nadalenca de recollida de material esportiu o unes olimpíades escolars.

El cicle ‘Accés i conservació en instal·lacions esportives’ s’afegeix als altres cinc cicles formatius d’activitat física i esport ja existents al centre.

Foto: Aj. Lloret

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit