test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’Hospital de Blanes aborda la renovació de l’accés principal


Les obres de renovació de l’accés principal de l’Hospital Comarcal de la Selva, a Blanes, han començat aquest passat mes de juny. Aquestes obres de renovació de l’accés a l’Hospital de Blanes es duran a terme en tres fases i trindran un cost aproximat de 300.000 euros.

Segons informa la Corporació de Salut del Maresme i la Selva aquests treballs han de permetre eliminar l’actual estany i transformar la zona de l’accés a l’Hospital de Blanes en una plaça enrajolada amb paviments. L’objectiu, segons apunta la Corporació, és fer l’espai més agradable. Així doncs, també s’instal·larà una pèrgola per proporcionar ombra i aixopluc, una zona de bancs i una barana a les escales.

La primera fase de les obres de renovació s’allargarà fins a principis de desembre. En aquests sis mesos es produiran modificacions en els circuits de pas dels usuaris i d’accés al centre. Des de la Corporació informen que, durant aquest temps, s’habilitarà un pas alternatiu per les persones amb mobilitat reduïda, que accediran a l’hospital per la porta situada a l’esquerra de l’entrada principial.

Foto: Corporació de Salut del Maresme i la Selva

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit