Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Les sales d’estudi de Pineda també acullen estudiants d’altres municipis del Maresme

Un 36,42% dels estudiants que fan ús de les sales d'estudi de Pineda són d'altres municipis


Pineda de Mar ha presentat el balanç d’usos del servei Sales d’Estudi del municipi d’aquest curs 2023-2024. Així, com apunten des del consistori, aquest any s’han superat els usos registrats en períodes anteriors.

Les sales d’estudi de Pineda, amb obertura en horari nocturn, es van posar en marxa el 2022. En el seu primer any van registrar 466 usos. L’any passat, el 2023, en van ser 1.069 i, aquests 2024, s’ha arribat als 1.134 usos. Des de l’Ajuntament apunten que el creixement és “més significatiu” perquè aquest any el servei ha obert sis dies menys que l’any passat.

D’altra banda, el consistori també assenyala que la renovació de la Biblioteca Poblenou ha contribuït al creixement d’usos. L’any 2023 se’n van registrar 218, mentre que aquest any n’han sigut 416. En canvi, la Biblioteca M. Serra i Moret ha registrat un descens d’usos de les sales d’estudi passant dels 851 als 718.

Un altre aspecte que destaquen des de l’Ajuntament de Pineda és que un 36,42% dels estudiants que fan ús de les sales d’estudi són d’altres municipis. La localitat des d’on es traslladen més joves per fer ús de les sales d’estudi de Pineda és Calella, amb un 28,92%. Ara bé, també s’han registrat estudiants de Santa Susanna, Malgrat de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Fogars de la Selva, Tordera, Blanes, Sant Pol de Mar, Canet de Mar, Arenys de Mar, Santa Coloma de Gramenet i Barcelona.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit