Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Les instal·lacions esportives de Lloret acolliran més d’11.000 persones aquesta Setmana Santa

Part dels esportistes participants en els esdeveniments programats són estrangers


Lloret de Mar és seu de diversos esdeveniments esportius aquesta Setmana Santa. Així, segons han assenyalat des de l’ajuntament lloretenc, per les seves instal·lacions hi passaran 11.100 persones, entre esportistes i acompanyants.

Entre els tornejos que acull Lloret hi ha el Lloret Cup d’handbol, amb 2.000 participants, segons dades del consistori. També el Globasket, amb 1.060 esportistes en el primer torn i 1.800 participants en el segon. A més, Lloret també acollirà el MICFootball, amb 2.000 persones allotjades a Lloret; el torneig de futbol San Jaime, que en la seva 44a edició rebrà 1.700 esportistes i el torneig Eurobasket ‘Tomàs Solà’, amb 350 persones; i el torneig de petanca Vila de Lloret, amb 800 participants.

La majoria són competicions esportives amb esperit formatiu. Aquests esdeveniments, a banda de reunir esportistes locals, també compten amb una presència molt elevada de participants estrangers de diferents continents. Entre els països europeus hi ha, per exemple, França, Alemanya, Noruega, Dinamarca, Anglaterra, Itàlia, Bèlgica, Polònia, Suècia o Islàndia, entre altres. A més, també hi ha esportistes del continent americà, procedents de Mèxic i Canadà.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit