test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’atur baixa a la Selva i al Maresme aquest mes d’abril

En total, aquest mes d'abril el Maresme ha restat 375 persones sol·licitants de feina respecte al mes de març, i la Selva, 190 persones


L’atur a comarca de la Selva i al Maresme ha baixat aquest mes d’abril. Al total de Catalunya, l’atur també recula seguint la tendència a la baixa que va començar el febrer. Així ho assenyalen les dades publicades a l’informe d’atur de l’abril 2024 de l’Observatori del Treball i Model Productiu de la Generalitat.

En total, aquest mes d’abril les oficines d’ocupació del Maresme han restat 375 persones sol·licitants de feina respecte al mes de març. Aquesta xifra es queda doncs en 20.712 persones en situació d’atur i col·loca la taxa d’atur maresmenca en el 9,43%. Per la seva banda, la Selva ha registrat un descens de 190 persones respecte al març. Així arriba a les 7.581 persones demandants de feina i a una taxa d’atur del 9,19 %.

Per municipis, al Maresme, Mataró és el que ha registrat un descens més elevat respecte al mes anterior amb 100 persones menys a la llista d’atur. El segueixen Pineda de Mar, amb 60 persones menys, i Vilassar de Mar, amb 36 menys. Pel que fa als municipis que registren més persones en situació d’atur hi ha Mataró, amb 7.084 persones; Pineda de Mar, 1.574; Premià de Mar, 1.343; i Tordera, amb 1.088 persones.

A la Selva, els municipis que lideren el descens de l’atur són Blanes, amb 67 persones menys, i Lloret de Mar, amb 42 persones menys en situació d’atur. Pel que fa als municipis que registren més persones en situació d’atur hi ha Blanes, amb 2.070 persones; Lloret de Mar, amb 1.255 persones; Santa Coloma de Farners, 544; Maçanet de la Selva, 530; i, Vidreres, 393.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit