Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’alcalde de Blanes retira les competències a la regidora Rosa Aladern (BECP)


L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa (ERC) ha retirat aquest dilluns les competències a la regidora de Blanes En Comú Podem (BECP), Rosa Aladern. El decret que ha signat l’alcalde deixa sense efecte de manera immediata totes les atribucions que tenia delegades la regidora des de principi de mandat -Enginyeria, Urbanisme, Obra Pública i Neteja i Recollida de Residus- arran del pacte amb els republicans i obre una crisi al govern municipal de Blanes.

Segons informen des la formació republicana en un comunicat, Canosa ja va comunicar a mitjans de juliol al portaveu de Blanes En Comú Podem, Jordi Urgell, les seves intencions de retirar-li les competències de govern a Rosa Aladern a causa de la pèrdua de confiança arran d’algunes actuacions que podrien constituir presumptes irregularitats al capdavant de les seves àrees de gestió. Des de llavors, els dos partits han mantingut diverses trobades per tractar la qüestió. Les competències retirades a Aladern seran assumides temporalment per l’alcalde “a l’espera de ser redistribuïdes amb la voluntat de respectar l’actual pacte de govern”.

Des d’Esquerra Republicana de Blanes també expliquen que la decisió de l’alcalde “es fa des del més absolut respecte per la presumpció d’innocència”. Els Comuns, per la seva banda, decidiran aquest dilluns al vespre si continuen al govern de Canosa.

Imatge: D’esquerra a dreta: Àngel Canosa, Jordi Urgell i Rosa Aladern. Foto: Aj. Blanes

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit