Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’alcalde Lloret i els principals grups a l’oposició acorden suspendre el ple extraordinari demanat a l’espera de la decisió de si s’aparta al regidor Escalona 


Els tres partits principals de l’oposició a l’Ajuntament de Lloret de Mar – Tots per Lloret, ERC i Sumem Lloret – han emès un comunicat conjunt en què anuncien un “consens” amb l’alcalde Adrià Lamelas. Així, apunten que no se celebrarà el ple extraordinari que havien demanat per instar a l’alcalde que aparti el regidor Joan Antoni Escalona del seu càrrec.

Al febrer, Tots per Lloret, ERC i Sumem Lloret van demanar que l’alcalde apartés el regidor per presumptes irregularitats quan era membre de la junta Directiva de l’Associació de Famílies d’Alumnes d’un centre educatiu del municipi. La petició del ple extraordinari, però, la van fer aquest mes de maig per escoltar les explicacions de l’equip de govern per no apartar el regidor. 

Ara, segons l’oposició, s’ha consensuat no convocar el Ple demanat. Així, s’han acordat els terminis i tràmits que caldrà realitzar per tal de valorar si finalment l’alcalde decideix apartar de les seves funcions al regidor Joan Escalona, “una vegada es disposi de més informació rellevant sobre el cas”.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit