Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret condemna un cas de maltractament animal dectat a Can Buch


L’Ajuntament de Lloret de Mar ha condemnat el maltractament animal davant del cas de maltractament animal que s’ha detectat a Can Buch, una masia del barri del Rieral que està ocupada. Des del consistori exposen que des que es va tenir coneixement d’aquesta situació s’ha estat treballant intensament per aconseguir el benestar dels animals afectats.

Els fets es van fer virals aquest dimarts on es veia un vídeo on un home agredia un gos. A més, també es veien altres animals lligats tot el dia i sense possibilitat de moure’s pocs metres d’on estaven.

L’Ajuntament de Lloret de Mar va presentar el passat 27 de juny una denúncia per poder rescatar els animals, però la justícia no ha resolt. El consistori assenyala que “davant la lentitud de la justícia” la societat social “s’ha ocupat de buscar una solució”. De fet, arran del vídeo, han estat els mateixos veïns de la zona els qui han rescatat els animals de la casa on estaven patint els maltractaments. En aquest sentit, l’Ajuntament ha volgut agrair el “compromís” dels ciutadans i explica que està en contacte amb les associacions animalistes per tal de trobar solucions amb les “eines legals disponibles”. També ha assenyalat que vol proporcionar un espai on els animals puguin estar segurs i ben cuidats, amb el tractament veterinari necessari i la supervisió adequada.

També ha deixat clar que prendrà “les mesures pertinents” contra l’autor dels maltractaments, un home que en el vídeo se’l veu mig nu agredint un gos. “Encara queda molt camí per recórrer per garantir els drets dels animals, i reiterem que el maltractament animal no té cabuda a Lloret de Mar. És deure del consistori actuar amb fermesa per assegurar la seva protecció i benestar”, conclou el consistori en un comunicat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit