Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’Ajuntament de Blanes crearà cinc noves places i en reconvertirà tres per “millorar l’eficiència els serveis” del consistori

El ple també ha aprovat l'acord de constitució parcial d'un dret de superfície a favor de l'INCASÒL


El ple del mes de maig de l’Ajuntament de Blanes, celebrat aquest dijous, ha aprovat la creació de cinc noves places al consistori. L’objectiu, asseguren des de l’ajuntament blanenc, és “millorar l’eficiència dels serveis” del consistori.

Es crearà una plaça d’enginyer director de serveis. Segons l’ajuntament, per poder fer la municipalització de les Escoles Bressol, es crearà una plaça de tècnic mig d’Educació i una plaça de conserge mantenidor. També es crearan dues places de tècnic mig d’administració general per adscriure’ls a l’Àrea Econòmica/Intervenció. Així, esperen reforçar la funció interventora en l’àmbit de la contractació i en el control financer.

Pel que fa a les places que es reconvertiran, una plaça serà perquè sigui de tècnic mig d’Enginyeria. També es reconvertirà una plaça vacant present a la RLT en Tècnic Superior i d’Administració General (TAG)-cap de servei, pel Departament d’Urbanisme. A més, també es reconvertirà una plaça vacant d’oficial de pintura en oficial d’electricitat/fontaneria al Departament de Serveis Municipals.

Aquest punt va prosperar amb les abstencions de la CUP i Blanes en Comú Podem (BECP) i els vots en contra d’ERC, PP i VOX.

Avancen els tràmits per construir una vuitantena de pisos de lloguer assequible

En el ple del mes de maig de l’Ajuntament de Blanes també destaca l’aprovació de l’acord de constitució parcial d’un dret de superfície a favor de l’INCASÒL. El consistori assenyala que seria per un termini de 75 anys i per construir-hi 80 habitatges destinats a lloguer social. El solar que se cedeix està a la cruïlla entre l’Avinguda d’Europa amb el Carrer Ernest Lluch.

El procés d’aquest projecte es va encetar el 2021. El consistori apunta que la previsió inicial era que aquest any comencessin les obres. La finca cedida compta amb un màxim edificable de 3.378 metres quadrats indivisibles, i està al costat del CAP 2 i molt a prop de l’Estació d’Autobusos.

Aquest punt va prosperar amb l’abstenció de la CUP i el suport de la resta de grups municipals (PSC, Junts, ERC, PP, VOX i BECP).

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit