Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’ADN trobat a la roba que duia Helena Jubany quan va ser assassinada no són de l’únic investigat

Les mostres d’ADN trobades a la roba que duia la mataronina Helena Jubany quan va ser assassinada no corresponen a l’única persona que a dia d’avui està sent investigada per aquests fets. Així ho ha comunicat a les parts el jutge que instrueix el cas. Ara bé, l’ADN sí que és d’un home. D’altra banda, les mostres de l’hisop vaginal han donat un resultat parcial, però no han estat comparades amb ningú. Ara, a instàncies de l’acusació, el jutge ha acordat ampliar les proves d’ADN i comparar aquestes darreres amb les de l’investigat.

El resultat de les proves d’ADN de la roba d’Helena Jubany recuperades del lloc del crim eren una de les claus per determinar l’autoria dels fets. En ella s’hi ha detectat material genètic de terceres persones.

En paral·lel, a més, l’Institut Nacional de Toxicologia va recuperar les mostres vaginals que es van prendre a la víctima quan se li va practicar l’autòpsia fa més de vint anys. L’Institut ha alertat als Jutjats que amb les tècniques forenses actuals seria possible obtenir més informació de la que es va obtenir l’any 2001. Amb les dues mostres ja analitzades, el jutge descarta ara que el material genètic trobat a la roba de Jubany sigui el de l’investigat, però encara queda una porta oberta a saber si les mostres vaginals es poden comparar amb les de l’ara únic investigat pel crim.

Foto: ACN

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit

NOTHING FOUND!