test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La X Trail Selva Marítima ha comptat amb 550 participants

Els dos recorreguts han acabat a Blanes, on s'ha fet l'entrega dels guardons


Aquest cap de setmana s’ha disputat la X Trail Selva Marítima. L’esdeveniment, aquest 2024, ha superat la participació de l’any passat amb 50 corredors més. En total, a la Trail Selva Marítima 2024 hi han participat 550 persones.

Com en edicions anteriors, la cursa s’ha dividit en dos recorreguts. D’una banda, la distància més llarga, de 22 quilòmetres, ha sortit de Tossa de Mar i ha comptat amb 300 participants. En categoria masculina el guanyador ha sigut Pere López Castillo, de Team Seguartic-Occident, amb un temps de dues hores i quatre minuts. El podi l’han completat Joan Dieste Pastor, de CA Lloret La Selva, i Oriol Gutes López, de la Unió Excursionista Matadepera. En categoria femenina, la guanyadora ha sigut Alfonsina Peppa, amb un temps de dues hores i 37 minuts. També han fet podi Marina Camps Sureda i Mari Pérez Aparici, del Safir Team.

Pel que fa al recorregut més curt, d’11 km, que ha sortit de Lloret de Mar direcció Blanes, hi han participat 250 esportistes. En categoria femenina, la guanyadora ha sigut Judith Borella Callejas, de la Uni Atlètica Rubí, amb un temps d’una hora i sis minuts. El podi l’han completat Laura Carreras Mitja i Mireia Serra Padullers, del Centre Excursionista de Súria. En categoria masculina, el guanyador ha sigut Emilio Monge, amb un temps de 51 minuts. També han fet podi Pere Boadas Bombau, del CA Lloret La Selva, i Omar Elaid, del Grup Fondistes Blanes.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit