test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La VI Marxa pels Valents de Caldes de Malavella ha recaptat 18.570 €

En total hi han participat 1.253 persones


La VI Marxa pels Valents de Caldes de Malavella, celebrada aquest dissabte, ha recaptat un total de 18.570 €. En aquesta edició hi han participat un total de 1.253 participants, segons ha confirmat l’organització a Ràdio Marina.

La Marxa pels Valents és una cursa impulsada per la Policia Local de Caldes de Malavella i que recull fons per la investigació del càncer infantil. Com a novetat, en aquesta edició es van separar els recorreguts que es podien fer a peu dels que es podien fer en bici per qüestions de seguretat.

Els orígens

L’1 d’octubre del 2017, en el marc de la Fira de l’aigua, el cos de la Policia Local de Caldes de Malavella va fer una tallada de cabells per recollir cuetes per fer perruques per a nens i nenes malalts de càncer. Vist l’èxit de la recollida l’aleshores Sergent en cap Xavier Muñoz es va reunir amb dos caps de policia d’altres poblacions per compartir les sensacions. De la trobada va sorgir la idea de fer escuts solidaris. Així, la campanya s’ha escampat per tot Catalunya.

De moment hi ha més de 200 municipis col·laborant en la campanya #PelsValents a través dels cossos de Policia Local, Protecció Civil, IPAs, o d’altres. També hi ha cossos implicats fora de Catalunya. Amb tot, fins ara, s’han recaptat més de 800.000 euros que s’han entregat a l’Hospital Sant Joan de Déu.

 

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit