Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La vacuna d’Hipra té bona resposta contra les subvariants d’Òmicron


Els últims assajos clínics confirmen que la vacuna contra la covid-19 desenvolupada per Hipra reacciona positivament als anticossos neutralitzats contra les subvariants d’Òmicron BA.2 i BA.4/BA.5.

Segons un comunicat de la farmacèutica amb seu a Amer, el vaccí aporta un espectre ampli de protecció contra les variants del virus que circulen actualment a Europa. Amb les últimes anàlisis s’ha comprovat que hi ha una durada més gran dels nivells d’anticossos després d’una dosi de reforç i això apunta a una protecció més llarga en comparació amb les vacunes de reforç disponibles.

En relació amb la seguretat de la vacuna, els estudis han demostrat que la vacuna té un bon perfil de seguretat i de tolerabilitat i no s’han detectat efectes adversos rellevants als participants de l’estudi.

200 participants per avaluar la quarta dosi

Amb l’objectiu d’ampliar les dades recollides als assaigs clínics i, paral·lelament al procés de revisió contínua de l’Agència Europea dels Medicaments (EMA), Hipra té previst avaluar la seguretat i la resposta immunològica d’una quarta dosi de reforç amb la seva vacuna. A l’assaig hi participaran un total de 200 persones voluntàries procedents de deu hospitals d’Espanya. La meitat d’aquests participants ha rebut anteriorment dues dosis de la vacuna de Pfizer i una dosi de la vacuna d’Hipra. L’altra meitat haurà rebut tres dosis de la vacuna de Pfizer.

L’estudi començarà a finals d’estiu una vegada es rebi l’autorització del Comitè d’Ètica de l’Hospital Clínic de Barcelona i de l’Agència Espanyola dels Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS).

(Assaig vacuna Hipra. Foto: ACN)

Laura Llunell
Periodista de Ràdio Marina

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit