Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La Rua de Carnaval de la Costa Brava Sud a Blanes ha reunit 40.000 persones

La Rua de Carnaval de Blanes ha reunit prop de 40.000 visitants i 629 participants, segons l'Ajuntament de Blanes


La Rua de Carnaval de Blanes ha reunit prop de 40.000 persones, segons l’Ajuntament de Blanes. La desfilada va tenir lloc la tarda de diumenge i hi van participar un total de 629 persones repartides en 17 vehicles.

Els participants de la Rua de Carnaval de Blanes, part del Carnaval de la Costa Brava Sud, estaven repartits en 10 colles. D’aquestes, quatre eren de Blanes, dues de Pineda de Mar, una de Lloret de Mar, una de Tossa de Mar, una de Massanes i una de Riells i Viabrea. Com a participants de la rua, aquestes colles també són participants en el Concurs de la Rua de Carnestoltes de Blanes. En total, el certamen repartirà 6.200 € en premis. El veredicte es farà públic aquest dimecres 14 de febrer a les 20.30 h a la Casa Saladrigas.

El recorregut de la rua va ser el mateix d’aquests darrers anys. La rua va començar al barri de Mas Enlaire fins a arribar al Racó d’En Portes-Els Pins. La capçalera estava situada al barri de Mas Enlaire, a la cruïlla de la Rambla Joaquim Ruyra nord amb el Carrer Riera Alta, al barri de Mas Enlaire. Des d’aquí, va emprendre una ruta que va seguir per la Plaça Solidaritat, la Rambla Joaquim Ruyra sud fins a la Plaça Catalunya, Passeig de la Marina i el seu punt final situat a la Plaça dels Països Catalans.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit