Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La Plataforma del Tramvia Lloret-Blanes insta a l’ajuntament lloretenc a crear un Pacte Local de Mobilitat

Expressen que hi ha una necessitat "d'abordar els reptes de mobilitat de Lloret i pensar solucions beneficioses per la ciutadania i els diferents usuaris de transport"


La Plataforma del Tramvia Lloret-Blanes ha emès un comunicat en què insta a l’Ajuntament de Lloret de Mar a crear un Pla Local de Mobilitat. Recullen que hi ha una necessitat “d’abordar els reptes de mobilitat de Lloret i pensar solucions beneficioses per la ciutadania i els diferents usuaris de transport”.

Entre les problemàtiques i reptes que des de la Plataforma enumeren hi ha la planificació de la pacificació del transport al centre de Lloret, la planificació d’una futura zona de baixes emissions o la construcció d’un carril bus ràpid entre Lloret i Blanes. També hi afegeixen la integració tarifària del transport públic interurbà de Lloret a les xarxes tarifàries integrades de Barcelona i de Girona i la planificació dels nous contractes de servei de transport públic.

Amb tot, doncs, la Plataforma del Tramvia Lloret-Blanes demana a l’Ajuntament de Lloret crear un Pacte Local de Mobilitat que aglutini el mateix consistori i la societat civil. A més, també obren la porta a crear la Taula Local de Mobilitat, per tractar qüestions, necessitats i mesures en matèria de mobilitat i transports.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit